Пролет, здравей!

Здравейте, скъпи приятели!

За мен е удоволствие да Ви предоставя предстоящата продукция на студио Лили Мюзик – 16 април 2022 г., от 17:00 ч.

Пролет, здравей! – 16.04.2022 г.https://lilimuzic.com/

Продукцията е посветена на тъй чаканата Пролет, и за съжаление, и на събитие, разтърсило целия свят – инвазията в Украйна. Всички ние, искаме да има мир по света. Всички ние, искаме хората да помислят отново за бъдещето на планетата ни, за да бъде едно по-добро място за нас и за нашите деца…

Участват възпитаници на студио Лили Мюзик – талантливи и със свои стил пианисти, вокалисти, солфежисти…

Ще представим пиеси от А. Вивалди, Л. ван Бетовен, Л. Слука, Е. Тетцел, А. Диабели, К. Черни, Д. Шостакович, П. Хаджиев, Д. Христов, Евг. Тагарева, Дж. Уилямс и други композитори, изпълнени на пиано.

Ще продължим с едни от най-популярните песни – Седнало е Джоре дос, Работна Марта, Пролет, …, ще преминем през хитове като Бански на лалета, Без радио не мога, Елмаз и стъкло,… Met Miss Jones, Always Remember Us This Way…, и ще завършим с Heal the world – емблематична песен на Краля на попа – Майкъл Джексън.

Домакин на събитието ще бъде читалище Славянска беседа. Любезните домакини ни предоставиха Камерната зала, на която са се изявявали редица артисти, оставили следа в развитието на българската култура.

Скъпи приятели!

Каним Ви на 26.06.2022 г., в Сити Марк Арт Център, точно в 17:00 ч., за да споделим с Вас магията на филмовата музика. Точно преди пандемията – на 09.02.2020 г., направихме първият концерт посветен на тази вълнуваща ни тема. И сега… продължаваме!

Заповядайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *