Недостижимата Лили Иванова

На 24.04.2019 г., примата на българската популярна музика – Лили Иванова, навърши 80 години.

Тази малка на ръст, но голяма певица, става известна в началото на 60-те години и оттогава до днес – не спира да радва публиката. Цели поколения израснаха с нейните песни!

Снимки0528

Нейното певческо дълголетие радва почитателите й и изумява неприятелите й.

Тази жена – легенда, от нищо – направи нещо! Тя е жив пример, че когато ти се даде възможност трябва незабавно да се възползваш от нея. И не само да се възползваш, а и да я развиваш до изнемога!

Не ми е известно в България да има толкова талантлива и трудолюбива, упорита и последователна, безкомпромисна и чувствителна певица. Лили Иванова е най-продуктивният и най-награждаваният музикант в България. Междувременно, как и кой ли не се опита на нейн гръб да направи впечатление – композитори, текстописци, музиканти…, но като ураган тя ги помита от пътя си.

Всъщност, Лили Иванова едва ли си дава сметка, че обучи, обучава и ще обучава стотици артисти, които я слушат и гледат. Тя е еталон за вокално майсторство, изящна динамика, ритмична точност, прецизно интониране, точни прозодии, изтънчен нюх към мелодиката, сценично поведение, моден вкус… и какво ли още не!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГОСПОЖО ИВАНОВА!

ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ТАЛАНТА ВИ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *