Концерт на Музикално студио Lili Muzic – юни, 2019 г.

9-ти юни 2019 г. – слънчев празник за малки и големи таланти от студио Лили Мюзик.

IMG_9776

Сякаш с един замах откъснахме листите на календара и от декември стана юни… Вероятно и заради участието на някои артисти от студиото през март и април в  XV Национален конкурс за музикално  изкуство „ОРФЕЕВА ДАРБА” 2019 г. и в Международния детски фестивал на изкуствата „Млади таланти”. Вероятно и заради излизането от печат на Теорията на музикалните елементи и Какво трябва да знае всеки певец… Дългоочакваният ден дойде бързо и неусетно – и за инструменталисти, и за певци.

Та, както казваше мама, изпращайки ме на поредния концерт: „Върви, върви, трябва да обръгнеш!“, т.е. трябва да свикнеш, да добиеш опит, да претръпнеш, да привикнеш със срещите с публиката. Знаеше жената (беше народна певица от Шоплъка), че за да покажеш на какво си способен, трябва първо да добиеш опит, смелост и увереност! А тя, публиката, разбира много добре кога изпълнението ти е искрено, кога си положил усилия за да се подготвиш, кога от неопитност: я текста ще забравиш, я стъпките ще сбъркаш, я някой тон ще изкараш не на място. Нея не можеш да излъжеш…

Затова

Уважаема публика,

Уважаеми приятели,

Заповядайте отново на следващи наши изяви, когато ще бъдем по-подготвени, по-безстрашни и по-опитни, когато ще Ви представим нови музикални произведения, подготвени с много внимание и любов!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *