Учител, ученик, приятели, колеги…

Дали има нещо по-добро от това да работиш с бившите си ученици? Уверявам Ви – това е най-добрият тандем! Защото бившите ученици са ти вече колеги, а връзката, изградена в годините отдавна е прераснала в най-искреното приятелство.

От януари 2024 г. с бодра стъпка към екипа на Лили Мюзик добавяме още едно харизматично момче – Димитър Куцаров. Заедно с Ивайло Благоев и Анна Цанкова ще бъдат един наистина добър екип! А симбиозата им с менторите Мариана Попова и Петър Рангелов – със сигурност ще има успешни проекти.

За тези, които не познават Димитър:

Той не разделя сценичното изкуство на театър, танц или музика. При него всичко е във взаимна свързаност – еднакво добре свири на пиано, пее, танцува и владее актьорското майсторство.

В момента е студент в Националната музикална академия ,,Проф. Панчо Владигеров“, специалност ,,Поп и джаз пеене“. 

Възпитаник е на Народно читалище “Константин Величков” и студио „Лили Мюзик“. Завършил е Актьорска школа „Евгени Будинов“. Дълги години е танцьор във Фолклорен ансамбъл “Люлин”. Един от основателите е на рок група Green Lightning – пианист и вокалист. 

Искате да учите пиано, да пеете, да участвате във Вокално-театралната школа? Заповядайте и навсякъде ще се срещате и с него – Митко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *