Коледен концерт, 16 декември 2018, Lili Muzic

16 декември 2018 г., София: 11,00 ч. – заваля суграшица. 12,00 ч. – снегът вече е 10 см. 14,00 ч. – затруднения в градския транспорт поради обилния снеговалеж – снежната покривка минава 15 см.

IMG_7354

Не всички участници успяват да дойдат навреме за репетицията – един пристига от Бургас, друг от Перник… Започват притесненията – кой още е болен, кой всичко е забравил (ще свири/пее за първи път), ще дойдат ли гостите в този сняг…? Въпреки това – в 14,40 ч. стартира нашата Бяла приказка.

В навечерието на най-светлия празник – Коледа, артистите от музикално студио Lili Muzic, зарадваха своите гости с разнообразна коледна програма. Нашият домакин – Студио 5, се беше постарал да ни приюти в уютна, коледна атмосфера. Озвучителят се превъплъти в истински магьосник – дълга програма, разнообразни инструменти и певци. Дядо Коледа (Lili) раздаде подаръци.

За тези, които не успяха да дойдат, и за тези, които искат отново да ни чуят, са нашите изпълнения от концерта (с интонационни и технически гафчета), но от сърце!

IMG_7354

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *