Контакти

Снимки0649

МУЗИКАЛНО СТУДИО „LILI MUZIC”

Лили Ватева

Untitled

1

8 thoughts on “Контакти

 1. Здравейте и Добър Ден.
  Прекрасен сайт!!!
  Бог да Ви Благослови.
  Надявам се да успея да се регистрирам в него, за да получавам известия и да се уча от него и Вашите споделени знания и умения за света.

  Поздрави.
  Галин Бръмчийски

  • Привет, г-н Бръмчийски!
   Благодаря Ви за хубавите думи.
   Сайтът се появи в отговор на въпроси от мои ученици.
   С пожелание за здраве и винаги на Ваше разположение,
   Л. Ватева

 2. Здравейте, аз съм на 17 години и се занимавам с пеене, но не професионално, т.е. пея вкъщи, също така свиря на пиано и искам да се развивам в тази област, защото искам един ден да стана певица и да правя музика. От 13 годишна се занимавам с пеене и пиано, но все още не съм развила достатъчно добре певческите си умения, като цяло имам глас и точно за това искам да стана максимално добра. Искам да се развивам точно в поп и джаз пеенето, затова се свързах с вас, искам да ви попитам – кога водите уроци и каква е цената на уроците?

  • Скъпа Боряна,
   ще се радвам да се видим и поговорим за това велико изкуство музика.
   Поздрави, Лили Ватева

 3. Уважаема г-жа Ватева,
  прекрасно систематизирано помагало за музиканти и то не само начинаещи. Аз съм проф. по Контрабас и бас китара в НМА. Вече съм пенсионер. Тъй като написах учебник „3072 скали за импровизация“ , може би това да е енциклопедия на всички скали по света, ползващи 12 тоновата хроматична гама. Във връзка с този труд реших да проверя някои подробности и ги намерих кратки, стилизирани и професионално обяснени на Вашата страница. За което искрено Ви благодаря ! Чудесно е ,че сте в преподавателската общност, за да възпитаваме младите Българи, на любов към музиката и към всичко Българско. Ще се радвам да имам контакт. Телефона ми 0887 214 841. Е мейла е ясен. Сърдечни поздрави ! Мони Венков

  • Уважаеми проф. Венков,
   Благодаря Ви за прекрасните думи! Развам се, че продължавате да радвате почитателите си – да свирите и пишете. Моят труд на тази страничка е капка от това, което Вие оставяте на всички любознателни приятели на музиката в България.
   С почитания, Лили Ватева

 4. Здравейте. Прекрасно синтезирана информация открих на сайта Ви. Как мога да се свържа с Вас относно евентуално обучение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *