Контакти

 

lili

СТУДИО ЛИЛИ МЮЗИК

тел. за контакти: 0888 623 263, Лили Ватева

адрес: София, ул. „Луи Айер“, бл. 159, о. 1

 

Untitled

Уважаеми гости на страницата http://lilimuzic.com, 

В някои от публикуваните статии съм използвала музикална литература от авторитетни музикални изследователи, теоретици, педагози и музиканти, както следва: Парашкев Хаджиев, Лада Брашованова, Пенчо Стоянов, Елена Стоянова, Димитър Сагаев, Любомир Сагаев, Емил Георгиев, Славчо Маляков, Михаил Люцканов, Светослав Четриков, Звезда Йонова-Тодорова, Росица Дюлгерова-Пръвчева, Лилия Александрова, Анна Попова-Георгиева, Лилия Ненкова, Пенка Минчева, Красимира Филева,  Бенцион Елиезер, Филип Павлов, Йордан Гошев, Алис Боварян, Иван Максимов, Иван Назаренко, Йордан Каранов, Елена Ангелова-Орукин, Радка Кръчмарска, Савка Неделчева, Цонка Шейтанова, Манол Тодоров, Киприана Беливанова, Стефана Георгиева, Константин Розеншилд, Борис Левик, Валентина Конен, Михаил Друскин, Мара Георгиева,  Стоян Джуджев, Венелин Кръстев, Андрей Коралов, Крум Ангелов, Бернар Дейри, Дени Льомери, Михаел Садле, Ирмгард Краутхоф и други, както и от  http://musicabv.com/, https://teofila.info/и други. 

8 thoughts on “Контакти

 1. Здравейте и Добър Ден.
  Прекрасен сайт!!!
  Бог да Ви Благослови.
  Надявам се да успея да се регистрирам в него, за да получавам известия и да се уча от него и Вашите споделени знания и умения за света.

  Поздрави.
  Галин Бръмчийски

  • Привет, г-н Бръмчийски!
   Благодаря Ви за хубавите думи.
   Сайтът се появи в отговор на въпроси от мои ученици.
   С пожелание за здраве и винаги на Ваше разположение,
   Л. Ватева

 2. Здравейте, аз съм на 17 години и се занимавам с пеене, но не професионално, т.е. пея вкъщи, също така свиря на пиано и искам да се развивам в тази област, защото искам един ден да стана певица и да правя музика. От 13 годишна се занимавам с пеене и пиано, но все още не съм развила достатъчно добре певческите си умения, като цяло имам глас и точно за това искам да стана максимално добра. Искам да се развивам точно в поп и джаз пеенето, затова се свързах с вас, искам да ви попитам – кога водите уроци и каква е цената на уроците?

  • Скъпа Боряна,
   ще се радвам да се видим и поговорим за това велико изкуство музика.
   Поздрави, Лили Ватева

 3. Уважаема г-жа Ватева,
  прекрасно систематизирано помагало за музиканти и то не само начинаещи. Аз съм проф. по Контрабас и бас китара в НМА. Вече съм пенсионер. Тъй като написах учебник „3072 скали за импровизация“ , може би това да е енциклопедия на всички скали по света, ползващи 12 тоновата хроматична гама. Във връзка с този труд реших да проверя някои подробности и ги намерих кратки, стилизирани и професионално обяснени на Вашата страница. За което искрено Ви благодаря ! Чудесно е ,че сте в преподавателската общност, за да възпитаваме младите Българи, на любов към музиката и към всичко Българско. Ще се радвам да имам контакт. Телефона ми 0887 214 841. Е мейла е ясен. Сърдечни поздрави ! Мони Венков

  • Уважаеми проф. Венков,
   Благодаря Ви за прекрасните думи! Развам се, че продължавате да радвате почитателите си – да свирите и пишете. Моят труд на тази страничка е капка от това, което Вие оставяте на всички любознателни приятели на музиката в България.
   С почитания, Лили Ватева

 4. Здравейте. Прекрасно синтезирана информация открих на сайта Ви. Как мога да се свържа с Вас относно евентуално обучение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *