Какво трябва да знае всеки певец

IMG_20190419_204459„Какво трябва да знае всеки певец“ – кратък свитък с отговори на въпроси, вълнуващи всеки изучаващ тайните на пеенето.  Неговото създаване е  плод на изследвания в дългогодишния преподавателски опит на автора в областта на вокалната постановка в поп, джаз, класическото и народно пеене.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Изкуството на пеенето

Вокална постановка – въведение

Опазване/хигиена на гласа. Хигиена на певеца

Гласов и слухов апарат

Видове певчески гласове

Певческо дишане

Регистри на гласа

Звукообразуване

Вокални техники

Техника на говора

Уникалността на детския глас

Библиография

 

Доставка и плащане на книгите

Еконт Експрес: – http://www.econt.com/tariff-parcel/
Плащането се извършва при доставяне на поръчката. Сумата, която ще заплатите включва цената на поръчката и цената на доставката която може да проверите на техния сайт. След изпращане на поръчката ще бъдете информирани на предоставените от вас контакти. Срокът на доставка е максимум 3 работни дни (от момента на потвърждаване на поръчката).

За поръчки и допълнителна информация се обадете:
на телефон: 0888 623 263 Лилия Ватева

Общи условия:
Условията за поръчка, доставка и плащане съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите. Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор между потребителя и www.lilimuzic.com.
Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп, лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.

2 thoughts on “Какво трябва да знае всеки певец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *